The OAG Story

11:48:00 am


-gambar GAIE UCHEL

PENYANYI OAG, Radhi (kanan) bersama anggota OAG, Kenny Lam menjawab soalan wartawan pada Perlancaran buku The OAG Story sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016.
Radhi melancarkan buku berjudul The OAG Story : How’s 60’s TV Changed The 90’s yang ditulis M. Zulkifli. Buku tersebut menceritakan bagaimana OAG terbentuk sejak awal hinggalah mereka berjaya mencipta fenomena dalam industri seni tempatan. Menurutnya, kesilapan silamnya yang terkait dengan dadah memberi kesan kepada semua termasuk ahli kumpulan OAG dan mereka yang menaikkan namanya dalam industri.

“Penagihan dadah menjadi punca OAG tidak mampu mengekalkan nama dalam industri dan semua itu berpunca daripada saya,”
“Semuanya berkisar mengenai perjalanan OAG sejak dulu hingga sekarang dan ada sedikit cerita mengenai saya dan penagihan dadah,”
“Saya tak cerita banyak mengenai itu kerana tidak mahu ada elemen negatif dalam buku ini,” katanya.

You Might Also Like

0 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive

BLOGGER'S FAMILY