PUTIHNYA INSTAGRAM

11:20:00 am


Semalam nak taknak kena juga update Instagram sebab ramaikan yang sibuk upload cakap Insta dah bertukar gaya. Nak juga rasa dekat fon sendiri hihi Wow ! Lain dari yang sebelum ni. Bukan setakat Icon je, profil pun sama dah bertukar.

Bagi farrah perubahan dari Icon lama, Icon yang ni walau taknampak sangat bentuk kamera tapi cantik juga designnya. Inspired by Community 

Stail MONOCHROME




You Might Also Like

2 ngomen

  1. Sebenarnya saya pun kurang setuju dengan bentuk logo skg da tukar.. logo skg x mcm retro atau lomo2 style.. mmm tapi apa le buat.. saya tak nak update sebab sy lebih suka yang lama :)

    ReplyDelete
  2. warna dia hitam putih je.. hehehhe.. macam taik cicak.. keh keh.. tp nampak cool gak

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive