Back On Track Bebeh!

9:44:00 pm

Alhamdulillah setelah bertahun lama nya tak involve dalam my fav acara masa hari sukan sekolah iaitu lari pecut. Akhirnya harini kita kembali ke trek. Huishhh last farrah lari dalam trek untuk sukan which means pertandingan lah kan adalah tahun 2012 untuk Majlis Sukan Politeknik.

So harini setelah 4 tahun lama tinggal kini kembali jejak feel dia rasa macam dapat lepas gian weh! Hahahaha kemain seronok seketul farrah dapat berlari di atas trek.
   
Tadi serious segan namatey, ramai kot orang datang berlari ada orang datang training lompat jauh ada lari berpalang pun ada. Ingatkan untuk game ni je rupanya baru tahu stadium memang dibuka untuk orang awam datang tapi kena tengok juga. Kalau bukak gatenya korang boleh masuk.

Eh lupa pula nak bagitahu stadium mana hihi mestilah El Stadio Makmur 😝

Farrah berlari untuk sukan apa? Nantikannnn next entry !!!
Byeeeeee 🌸


You Might Also Like

2 ngomen

  1. wah rajinnya lari kt trek...
    sy kalau pg trek usually kalah sebelum bertanding je haha

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive

BLOGGER'S FAMILY