Perkahwinan Pelik Pernah Terjadi

1:07:00 pm


-sumber CBC news

Pelik tapi benar. Kerana terlalu menyayangi kucing, sepasangan pengantin dari California, telah menjemput 1100 ekor kucing pada hari perkahwinannya.
 Pasangan Dominic Husson dan Louise Veronneau mengambil keputusan ini dan mengadakan majlis perkahwinan di Cat Gouse on the Kings dimana tempat itu merupakan pusat perlindungan kucing. Apa yang memeranjatkan pasangan ini tidak menjemput seorang manusia pun sebagai tetamu hadir ke majlis perkahwinan mereka. Malah , majlis hanya dimeriahkan dengan kehadiran kucing-kucing sahaja.

“Kami berdua sememangnya pencinta haiwan” 
 
Kisah pelik ini viral di media sosial dan orang ramai menganggap perkahwinan mereka merupakan antara majlis yang paling pelik pernah berlaku, namun apa yang terjadi itulah realiti sebenar.


You Might Also Like

0 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive

BLOGGER'S FAMILY