May Tersingkir #AsNTM4

1:43:00 pm


Siapa layan Asia's Next Top Model Season 4? Ada peserta dari Malaysia tahu tak? Its Tuti ! Yayy ! Kalau korang nak tengok dekat astro channel 472 HD , kalau bukan HD takpasti lah. Alaa korang cari Star World je hihi Dari 14 peserta kini tinggal 6 peserta sahajaa lagi. May telah pun tersingkir.  Tahniah kepada yang masih bertarung. All the best!


AsNTM4 : Episode 7 - The Girl With The Diamond Smile

The heat gets turned up as the would-be Top Models get to grips with not one, but two attractive male guest stars. Challenged to reveal their diamond smiles, for some the power of attraction comes naturally, but for others, inexperience and insecurities threaten their place in the competition.

1) Patricia - Total score: 47.5
Tahniah Pat ! Dahlah memang challenge menang gambar terbaik lagi
GO GO INDONESIA

2) Tawan - Total score: 40.0

3) Angie - Total score: 39.5

4) Julian - Total score: 38.5

5) Sang In - Total score: 37.0

6) Tuti - Total score: 31.0

7) May - Total score: 30.0
Tersingkir -Mynmar

Next Eps dorang akan shoot untuk video clips! Taksabar nak tengok performance Sang Inn,Angie & Tuti. Yayy :D

You Might Also Like

2 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive