VIRAL: A Letter for Ex Husband

2:36:00 pm

Setiap pasangan yang berkahwin pastinya ingin mencapai kebahagiaan sepanjang hayat mereka bersama. Tetapi bila suami mula berkelakuan curang , ramai wanita sanggup untuk bersabar malah sedia memaafkan perbuatan suami tersebut demi mempertahankan perkahwinan mereka

Seorang wanita begitu berani menulis surat terbuka kepada bekas suaminya hingga membuat hati berasa sebak. Jom kita baca luahan wanita ini dibawah.




You Might Also Like

5 ngomen

  1. Allah.. semoga wanita ini diberi kekuatan untuk memulakan kehidupan baru..
    video farah nordin tu Sha tak tengok pun..

    ReplyDelete
  2. pergi mampos je la jantan pundek cam ni. aiiii..

    ReplyDelete
  3. oh baru tau pasal benda ni , tertanya-tanya jugak sebab FB aktif main game je.. aish dasar buaya

    ReplyDelete
  4. singgh n done follow awk.. ^_^
    slm kenalan

    ReplyDelete
  5. Sedih entry ini…apa-apa hal pun, moga dia terus tabah hadapi hari muka…Singgah lalu jap…dah visit & follow nanti jangan lupa visit akak lak kat http://zielazie.blogspot.my

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts