TGIF !! Yeay!!

10:03:00 am


Hi. Selamat pagi semua  

Salam Jumaat 


Sorry dah lama sangat kita tak update entry, kejap okay kejap tak okay. Semua sebab browser takberapa nak betul tapi Alhamdulillah harini dia dah okay sikit so jum kita buat satu entry harini. eh mungkin dua atau tiga atau empat? Mana tahu browser buat perangai baik ke harini hehe


Yeay ! Banyak benda nak yeay sebenarnya harini hahaha 

Yeay yang pertama . Harini hari jumaat so harini last kerja !! Esok cutiiii wohooo !! 

Yeay yang kedua , farrah cuti esok sampai ahad minggu depan , which means farrah cuti lapan hari ! Boleh spent time dengan suami huhu Ya Allah seronoknya!! Thanks bos 

Yeay yang ketiga , bersenang lenang sangat kat ofis harini, bos takde ofismate takde so ofis ni aku yang punya 

dan yeay yang terakhir since internet taklaju dah beberapa hari sebelum ni, harini eh dah laju lah thank you abam abam TM buat kerja dengan pantas. hoorayyy lah kita 

JUM KITA UPDATE ENTRY !

You Might Also Like

1 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts