Segmen Pencarian Bloglist 2016 by LE.JH

11:24:00 am

Dah lama takjoin segmen. So this first segmen 2016 untuk blog baru ni yayyy
So let's check it out gais !



So RULES dia simple je , meh korang tengok kat bawah ni :

a) Follow blog  Miss Anis Nabilah.

b) Buat pos baru guna tajuk ni "Segmen Pencarian Bloglist 2016 by LE.JH"

c) Copy & paste the banner & do not to forget to backlink it.

d) Follow Instagram owner segmen. (tiada paksaan)

e) Publish & leave your entry on the her entry okay.

Tarikh tutup dia - 8th February, 2016 (11:59pm)

Join lah okay mana tahu kita dapat masuk dalam bloglist dia ke hehe okay byebye

You Might Also Like

2 ngomen

  1. assalamualaikum sis ^^ thanks a lot for joining :) smoga awak terpilih :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts