Giveaway Braunschweig

3:08:00 pm

.
 
 Hi korang yang gemar kumpul poskad tu !
ada berita baik ni, nak dapat poskad free dan cantik tak? 
Import dari german lagi okay
Nah LAIKA ada buat giveaway ni , syarat pun senang je
 
. JOM JOIN .

 
 CLICK HERE
 
QUOTES OF THE DAY


Allah still loves and shows mercy to those who disobey Him
 so imagine how much he loves those who obey Him

I always prefer to believe the best of everybody,
it saves so much trouble
The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/audreyhepb413489.html?src=t_life

is like the wind, you can't see it but you can feel it
The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/audreyhepb413489.html?src=t_life
If two wrongs don't make a right, try three.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_funny.htm
The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_life.html
The most important thing is to enjoy your life - to be happy - it's all that matters.
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/topics/topic_life.html

You Might Also Like

0 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts