BERCINTA SELEPAS NIKAH TAK SEINDAH REALITI

2:11:00 pm

Bercinta selepas kahwin ni banyak kebaikan dan keburukan. Bagi farrah sendiri, farrah takgemar  berkawan rapat tanpa kenal siapa diri dia yang sebenar. Farrah lebih suka tahu perangai dia then I will decide nak kawan ke tak. Memang pilihan ibu bapa itu lebih baik tapi perangai dia tu kena ambil tahu juga. Manusia sekarang ni bukan boleh dipercayai sangat kan? hihi dan Bercinta sebelum kahwin pun boleh asalkan kita menjaga segala apa yang patut dijaga. Alaa korang ni paham paham lah apa benda tu eh eh.
Lepas baca cerita ni jangan assume semua perkahwinan lepas kahwin camtu ye. Mungkin tak semua tapi ada segelintirnya camtu ! Antara korang jumpa atau tak je. Ni cerita sebenar yang farrah pun setuju! Sebab farrah pun pernah mengenali orang yang macam ni.


Kesian dekat laki ni kena gelakkan oleh jiran tetanga dia. Kalau korang pun mesti jadi yang salahkan laki tu kan kan. Masyarakat sekarang memang cepat judge orang tanpa tahu situasi yang sebenar.
Taksabar nak tahu sambungan dia..

You Might Also Like

0 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

BLOGGER'S FAMILY