MENANG GA SPICY RAMEN BY RAI

3:23:00 pm


Alhamdulillah hadiah GA dah sampai semalam. Memang tertunggu-tunggu sangat ramen ni sebab tengah craving. Padahal dah makan tiga bungkus kot haishh badan kecik makan banyak ! huhu Sebenarnya nak beli tapi sebabkan mahal dan taknak ibu membebel dah kita hold lah dulu tunggu hadiah ramen sampai hehe

Farrah angka giliran no 7. Menang pun tempat ketujuh ! hahaha
Luck no lah hehe yayyy!






parcel dari farah syazwani yakni sumber ramen yang berurusan dengan rai
>lupa nak tangkap sekali dengan bungkusan hihi<

Lepas je habis solat semalam terus masak ramen ni, tapi masa cara lain sikit dari tiga bungkus sebelum ni.


Air sukat 200ml x 3 = 600 ml


Kalau dapat perencah pedas tu 2bungkus mesti lagi sedap!!!


Rebus mee dia


Letak perencah. Yang lainnya katsini lah! Sebelum ni mesti cedok 6 sudu air rebusan mee tu tapi kali ni takde air hehe kering camtu je . Orang kata lagi pedas. Tu nak try rasa tu. 



Walaupun takletak 6 sudu air tetap boleh gaul dengan sebati 


Tadaa! Habis dahhh ! Dan rasa lah pedas dia lain sikit. Nampak tak licin,kemain jilat mangkuk tuuu. Lagi sedap buat kering kering hihi

Thanks rai buat GA ni. Semoga rezeki RAI bertambah tambah 


Siapa lagi nak buat GA ramen habaq mai nak join ! heheheKalau korang nak farrah sponsor pun boleh , email tak pun dm lah kat fb ke insta ke twitter ke ye? 

You Might Also Like

3 ngomen

  1. Kite pun masak tambah air sikit hehehe. Tapi tambah 4 sudu camtu jee sbb nak dia basah sikit. Nnti dah habis makan, air tu takdak daa pon hahaha sbb mee tu dah serap... Tq buat entry ni kak! Alhamdulillah dah selamat sampai :D

    ReplyDelete
  2. Tak penah makan ramen ni. orang cakap pedas gilerr kan? Mek tak makan pedas mungkin sbb tu tak berusaha mncari. hihi

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts