Pre-Loved Fixi Novel Giveaway

11:13:00 am

Salam jumaat sayang semua 
JUM JOIN GIVEAWAY NI ! 
Hi saya peminat BUKUFIXI. Harap menang lah hehe 
 fixi

TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN

Nahh syarat untuk korang yang nak join giveaway ni :)
Syarat-Syarat Penyertaan
  1. Buat satu entry yang bertajuk "Pre-Loved Fixi Novel Giveaway". Letakkan banner kat atas tu (kenapa setiap kali aku buat giveaway,banner aku semua buruk eh?haha) & jangan lupa backlink kan ke post ini.
2. Follow blog tashira ni. (Wajib)

3. Follow twitter (kalau ada) @syila_aaa

4. Follow google+ (wajib) tekan sini

5. Follow instagram (kalau ada) @de.bubblegum

6. Lastly,tinggalkan link kat entry giveaway ini. (komen anda akan dipublish so hantar sekali sahaja)
Tarikh mula : 7 April 2016
Tarikh tamat : 7 May 2016

You Might Also Like

3 ngomen

  1. salam, hi,
    datang dari GA sama , semoga berjaya ^^ http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/04/pre-loved-fixi-novel-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Hai.. salam blogger !

    Goodluck tau....suka gak buku ni...
    Jom singgah minum jus kat blog nona................

    http://nonasani.blogspot.my/2016/05/pre-loved-fixi-novel-giveaway.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive