Meow Share

4:13:00 pm

Ada kerja tapi mood nak buat kerja takde. So mainlah quiz tak faedah ni tapi lucu betul jawapan meow ni bagi hehe 

 Ada jawapan yang betul! Nak tahu? Jum! 



 Farrah memang suka tulip instead of rose ! Sebab dia kecik dan comel je. 


 Dulu memang cita-cita nak kerja badan uniform ! Jadi polis pun boleh lah meow.



Taksuka jadi lawyer! tapi suka bidang dorang je. Pernah apply jadi kerani lawyer taw tapi takut nak pegi iv hahaha


 So sweet meow puji kita aummm

  

 Mentang mentang mata sepet ! hahaha


 Nasib baik dah tua pun cantik hehe


 Hamster ! Badan tak gemuk cam dia lahhh


 Alhamdulillah ! InshaAllah terpelihara semua tu hehe


 Kah! Abang you are lucky man hihi


 98% men? Patut pun abg jeles sokmo hehe


 Hei meow ! Pandainya awak cari rumah untuk kita . 

You Might Also Like

2 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive