#HogohPahangHogoh

12:18:00 pm


" KITA MENANG SAMA-SAMA, KITA KALAH PUN SAMA-SAMA"

Farrah takdelah tegar penyokong pahang pun sampai pergi every away and home game tapi farrah masih ikut perkembangan pasukan negeri kelahiran farrah. Lepas je pemain feberet farrah beralih arah, nak tengok pun dah taksemangat. Ehh kemon taksemua pun mesti segenlintir dari korang pun nak tengok game sebab ada feberet player kan? hahaha

Ni bagi pendapat peribadi farrah kita tolak bab politik untuk tahun 2016 ni pahang atau pasukan tok gajah, telah menampilkan ramai pemain muda dan coach baru jadi farrah rasa pahang fc akan start dari bawah semula. Kalau korang pun baru masuk liga besar takkan terus boleh menangkan? takkan boleh terus kalahkan yang dah legend kan? ofcourse lah tak. Player muda pun tgah berusaha menyesuaikan diri dengan padang dan liga yang besar ni.

Walaupun bagaimana pun ade lah orang akan kritik dan farrah pun sama juga ada kritik game semalam. Tapi diharapkan player semua amek benda positif dan jadikan ia sebagai satu semangat dan azam untuk buat lebih baik. Sebab kami pemain ke 12 ni kritik sebab sayang hehe 

Liga Super Malaysia - Game 2 :Pulau Pinang 4-1 Pahang

Sumpah sedih sebab KALAH. Tapi takpee
" KITA MENANG SAMA-SAMA, KITA KALAH PUN SAMA-SAMA "

So kepada player pahang fc :
Kuatkan semangat dan teruskan berjuang !
Berjuang demi lencana di dada okay ! :)


You Might Also Like

0 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts