#First Giveaway by Shazhoniee

1:20:00 pm

Hi semua masih cuti raya cina ke?
Huntung lah korang kan dapat cuti lelama, bos kasi dua hari je hehe pastu semalam masuk kerja boleh dia kasi kerja sedebuk gitu kena siap by esok. Haa ni pun ada masa tulis entry sebab toner mesin fotostat habis. Sementara tunggu orang mesin tu datang meh laa kita join giveaway ni.





Syarat-syarat untuk join GA ini mudah je :)

1. Follow blog owner giveaway.
2. Follow private insta & insta shop dia.
3. Tag kengkawan kita.
4. Buat entry yang bertajuk "#First Giveaway by Shazhoniee".
5. Tempek banner & backlink entry.
6. Publish & letak link kat kotak komen.

Senarai hadiah yang shazryena nak kasi;
Bawal Monochrome (seorang)
Reload Topup (dua orang)
Blog Review (4-10 orang)
Cursor Name (khas untuk mereka yang tidak terpilih sebagai pemenang)

Tarikh GA : Belum ada ketetapannya lagi.

1 | 2 | 3 | 4

. SERONOK KAN? BANYAK HADIAH KAN? SO JUM LAH JOIN HIHI .

You Might Also Like

1 ngomen

  1. Best of luck..!
    saya join segmen sama.. :)

    http://www.dramaticuniq.com/2016/02/first-giveaway-by-shazhoniee.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts