SEGMEN : GIVE ME YOUR URL BLOG 1 By Najwa Zahid

12:20:00 pm

Hi korang! Dah lama farrah takjoin segmen yang dibuat oleh kawan-kawan blogger yang hebat ni! So harini kerja farrah akan join segmen/giveaway yang ada. 
Untuk permulaan , farrah join segmen adik Najwa Zahid.
Korang pun boleh join taw !
Followers yang ke #232 

 segmen
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Syaratnya simple je. 
Follow blog The Putra Diverse 
-  Like FB Page The Putra Diverse
- Tinggalkan link blog anda di ruangan komen

SEGMEN: 4 Mei 2016 - 12 Mei 2016

ALL THE BEST KORANG ! 

You Might Also Like

11 ngomen

  1. Singgah sini jalan-jalan..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yg sama. Good luck :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html

    ReplyDelete
  3. saya join...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama ^_^

    https://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/05/give-me-your-url-blog-1-by-najwa-zahid.html

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan
    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/give-me-your-url-blog-1.html

    ReplyDelete
  6. Hye..datang dari segmen yang sama..done follow sini juga #134

    http://ceritaejoy.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/segmen-give-me-your-url-blog-1-by-najwa.html

    ReplyDelete
  8. Eina pun join farah.

    Jemput lah singgah http://xstalkerx.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. thanks sgt sbb join. thanks juga sbb post entri ni.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts

Blog Archive