APO2016

11:30:00 am

Wah wah kecoh pasal APO2016 kat group wasep blogger kemarin, taksempat nak bukak guna chrome harini baru lah dapat haa.
Ingatkan apa cubalah belek laman web ni, Ohh rupanya 

ANUGERAH PILIHAN ONLINE 2016 

Apa tu APO2016? Meh sini nak kongsi sikit :

APO2016 dianjurkan bersama oleh mStar Online dan Suria FM. Mengiktiraf personaliti–personaliti tanah air merangkumi bidang hiburan, sukan, fesyen dan mereka yang terlibat dalam perniagaan & mengetengahkan mereka yang aktif menggunakan kelebihan alam siber dan media sosial 


Farrah nak buat pencalonan untuk adik adik blogger, jadi ni cara nya :

Tekan log masuk dekat sebelah kanan web. 
So boleh pilih nak guna fb ke twitter ke or google.
frrh guna google 


Kemudian lengkap maklumat tambahan ni dan HANTAR 


Lepastu tengok kat menu tab ada tulis CALON APO , korang tekan situ then tadaaaa akan keluar banyakbanyak list *ada18kategori. Farrah nak buat semua hihi tapi kita tunjuk yang blog dulu okay 

Anda hanya boleh menghantar maksimum tiga (3) pencalonan sahaja bagi setiap kategori. Sila beri perhatian, setiap calon yang diundi tidak boleh diubah selepas nama mereka dimasukkan


Isikan semua maklumat nama and apa yang perlu, pastu tekan hantar pencalonan

 Terima Kasih! Pencalonan anda sudah diterima.

Yayy dah setel 
*pencalonan adalah dirahsiakan demi menjaga hati banyak pihak hehe
so korang boleh laa tengok senarai nama calon APO 2016 okay 

You Might Also Like

0 ngomen

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Popular Posts